Eikenprocessierups verwijderen

Heeft u last en hinder van Eikenprocessierups? wij zijn het snelle en professionele team van www.bomenkappenensnoeien.nl om uw rupsen en nesten vakundig te verwijderen en af te voeren! Wij zijn ingericht voor particulier gebruik!
Verwijder de nesten NOOIT zelf, wanneer u dit op een onprofessionele wijze uitvoert kunt u ernstige klachten krijgen!
Ons team verwijderd de eikenprocessierups nesten voor een vast tarief per nest, hier zijn dus geen extra kosten aan verbonden. wel is het zo dat als wij bij het verwijderen van de nesten meer nesten tegenkomen dan dat u had aangevraagd om te verwijderen, deze na overleg met u extra in rekening worden gebracht.
de eikenprocessierups nesten worden door ons onderandere met een speciale zuiger verwijderd. ook maken wij gebruik van een hoogwerker indien nodig!

Tarief per te verwijderen nest: 1 t/m 5 nest(en) €149,50 incl. BTW per nest.
                                                6 t/m 10 nesten € 124,50 incl. BTW per nest.
                                               11 nesten en meer € 99,50 incl. BTW per nest.

Vraag uw nesten verwijdering snel aan via info@bomenkappenensnoeien.nl in ons contact formulier op www.bomenkappenensnoeien.nl 
vergeet bij uw aanvraag niet uw adres en telefoonnummer te vermelden!
Om uw aanvraag snel af te handelen vinden wij het fijn als u een aantal foto's van de boom met rupsen en de omgeving van de boom (ivm hoogwerker) meezend zodat wij het een en ander kunnen beoordelen zodat u snel weer van uw tuin kunt genieten!
Betaling dient voldaan te worden contant of via de bank tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.
Ook kunnen wij u vooraf een IDEAL betalings link toesturen.