Veelgestelde vragen

Onderstaand ziet u een aantal vragen die in de praktijk regelmatig aan ons gesteld worden. Het werkt heel simpel, klik op de vraag en u leest het antwoord! Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem, neem dan even contact met ons op.

Worden de wortels van de boom ook verwijderd? bekijk antwoord

Nee, dit is niet bij de prijs inbegrepen, hier kunnen wij uiteraard wel een prijsopgave voor doen, vraagt u dit alstublieft aan via de mail. info@bomenkappenensnoeien.nl.

Wordt al het groenafval door jullie afgevoerd? bekijk antwoord

Ja, dit is bij de prijs inbegrepen, tenzij u anders wilt.

Ik wil graag het stamhout zelf houden voor bijv. kachelhout, kan dit? bekijk antwoord

Ja dit kan zeker, geeft u dit alstublieft aan bij uw bestelling/offerte aanvraag in opmerkingen of voordat ons team begint met het verwijderen/ snoeien van uw boom. Tegen een nader te bepalen meerprijs kunnen wij het hout ook in kachelhout formaat zagen.

Heb ik garantie dat mijn boom de snoeibeurt overleeft? bekijk antwoord

Nee garantie kunnen wij hier helaas niet op geven, wel word de snoeibeurt vakkundig en met vakkennis uitgevoerd, maar een boom blijft een levend product wat te allen tijde dood kan gaan. Ook na goed onderhoud.

Is het bedrijf verzekerd tegen schade? bekijk antwoord

Uiteraard gaat ons team altijd vakkundig en veilig te werk, mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk!

Moet ik een kapvergunning aanvragen voor het verwijderen van mijn boom? bekijk antwoord

Dit is per gemeente verschillend, u kunt informatie over kapvergunningen vinden op de website van uw gemeente, en anders telefonisch informatie opvragen.

Ik wil graag meerdere snoeitypes uitlaten voeren aan mijn boom, kan dat? bekijk antwoord

Ja zeker is dit mogelijk, geeft u alstublieft aan bij opmerkingen in uw offerte aanvraag om welke snoeitypes het nog meer gaat, wij geven u hiervoor een scherpe prijsopgave!

Hoe schat ik de hoogte van mijn boom in? bekijk antwoord

Probeer in te schatten hoe hoog een gebouw in de buurt van de boom is, en aan de hand daarvan kunt u de hoogte van uw boom inschatten. Probeer een foto van de boom in zijn geheel te maken, met een persoon ervoor. Aan de hand van de persoon (1,8mtr) kunt u de hoogte van de boom berekenen.

Rekent uw bedrijf voorrij kosten? bekijk antwoord

Dit is afhankelijk van de grootte van de klus en de aanrij afstand, bij een kleine boom zullen wij voorrijkosten in de offerte opnemen, bij een grote boom niet. Ons bedrijf is gevestigd in het midden van het land (Betuwe) dus is dit voor de aanrij routes een centraal punt, en gunstig voor uw portemonnee.

Mijn boom is slecht, maar ik wil hem toch graag behouden, wat moet ik doen? bekijk antwoord

Vraag bij ons een boomveiligheidscontrole aan, en wij beoordelen of uw boom nog veilig is voor zijn omgeving. de boomveiligheidscontrole kunt u via info@bomenkappenensnoeien.nl aanvragen. vergeet a.u.b niet uw adres gegevens te vermelden in de email.

Zijn alle snoeitypes die u aanbied toepasbaar op alle soorten bomen? bekijk antwoord

Nee, niet alle snoeitypes kunnen op iedere boom toegepast worden, boomkroon/kruin grote terugsnoeien, opkronen en veiligheid snoei kunnen op nagenoeg alle boomsoorten toegepast worden,
Kandelaberen en knotten is voornamelijk bedoeld voor eik, treurwilg, gewone wilg, populier etc. als u twijfelt stel dan uw vraag aan ons via info@bomenkappenensnoeien.nl

Kan ik ook achteraf mijn betaling voldoen? bekijk antwoord

Dit is bij ons niet mogelijk, wij gaan namelijk uw opdracht pas inplannen zodra het bedrag voldaan is via de lDEAL link die wij u toesturen. U kunt eventueel ook kiezen voor overschrijving per bank, maar geeft u dit alstublieft aan in opmerkingen bij het plaatsen van u bestelling of offerte aanvraag, dan sturen wij u ons IBAN nr. voor de overschrijving in plaats van een IDEAL link. De opdracht word ingepland zodra het bedrag is voldaan en bij ons binnen is.

Hoe lang duurt het na de bestelling voordat de klus word uitgevoerd? bekijk antwoord

Wij plannen uw opdracht in  goed overleg met u in zodra de betaling binnen is. Dit is ook afhankelijk van de drukte binnen ons bedrijf.