Offerte boom kappen

Offerte boom kappen

Bij www.bomenkappenensnoeien.nl krijgt u snel duidelijkheid en inzicht wat het u kost om een boom te kappen/verwijderen, of te laten snoeien, kijk hiervoor op de website waar u direct een prijsindicatie heeft! 

In de wereld van tuinieren geldt dat het planten minder moeite vergt dan het onderhouden en verwijderen van planten en bomen. Voor bomen geldt niet alleen dat dit veel tijd vergt, maar ook dat het een dure klus is om er een weg te laten halen. Als u er over na denkt om uw boom weg te laten halen, dan kunt u het best een gespecialiseerd bedrijf inhuren. Op die manier weet u dat er geen schade zal ontstaan aan de tuin. Wilt u de kosten weten voor het verwijderen van uw boom of bomen? Dan kunt u het beste een offerte boom kappen/verwijderen aanvragen op onze website!

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte kunt u het beste doen bij www.bomenkappenensnoeien.nl Op die manier krijgt u een duidelijk overzicht van de  verschillende kosten. De kosten kunnen namelijk nogal verschillen. Een offerte boom kappen is gratis. Houdt wel rekening met het feit dat voor sommige bomen een vergunning moet worden aangevraagd.

Wat zijn de gemiddelde kosten

De kosten voor het verwijderen van een boom is zoals eerder gezegd geen goedkope klus. Als u een offerte boom kappen heeft aangevraagd dan moet u voor een kleine boom (tussen de vijf en tien meter) rekenen op een gemiddelde kostprijs van 600 euro. Is de boom tussen de tien en vijftien meter dan moet u rekenen op 900-1000 euro. Het verwijderen voor grotere bomen kost al gauw vijftienhonderd euro. Dit zijn echter richtprijzen. Bij de prijsbepaling is ook leeftijd, lengte, maar ook standplaats belangrijk. Daarnaast is het verwijderen van de boomstronk ook een kostenpost. dit word meestal op urenbasis gedaan.

Hoe wordt de boom verwijderd

Een boom kan op verschillende manieren worden verwijderd. Dit heeft bij de meeste gevallen te maken met de standplaats van een boom. In principe als er genoeg ruimte is om de boom te laten valen, wordt de methode 'vellen' gebruikt. Dit betekent dat de boom in één keer wordt afgezaagd vanaf de grond. Dit is de goedkoopste, maar ook de snelste methode. Een andere methode is 'klimmen'. De boomverzorger gaat dan bomen kappen en snoeien van bovenaf. Dit kost wel iets meer tijd. De duurste optie en soms de enige optie is het inhuren van een hoogwerker. Dit is in enkele gevallen nodig omdat er te weinig ruimte is voor het laten vallen van de boom, of omdat de boom ziek is en te gevaarlijk om in te klimmen. De kosten lopen op doordat niet alleen de boomverzorger betaald moet worden, maar ook de huur van de hoogwerker. vraag daarom uw offerte boom kappen aan bij www.bomenkappenensnoeien.nl